AANGENAAM HEESCH
HEET U WELKOM!

Heesch is hét dorp voor en door levensgenieters. Het is de plaats waar het allemaal gebeurt: een uiterst aangename sfeer, veel plezier, volop aandacht voor elkaar, opvallend gastvrij en heel toegankelijk. Of het nu gaat om bezienswaardigheden, wandel- of fietsroutes in de natuur, shoppen in het dynamisch (winkel)centrum, bezoek aan evenementen of sportieve inspanningen: in Heesch beleeft u het.

Stichting Aangenaam Heesch bestaat uit vrijwilligers die graag bijdragen aan het welbevinden van de inwoners en bezoekers van het dorp. Dat realiseren zij door hun netwerk in te zetten ten gunste van initiatiefnemers van publiekelijk toegankelijke activiteiten en evenementen. Daarnaast ontwikkelen zij eigen initiatieven, waaronder de realisatie van de gratis Hop-On Hop-Off bus, die van ma. t/m. za. van 9.00 tot 17.00u binnen Heesch rijdt.

Aangenaam Heesch: hét trefpunt waar u zich als levensgenieter helemaal thuis voelt.

WETEN WAAR DE HOP-ON HOP-OFF BUS NU IS?
VOLG HEM LIVE!

Wilt u weten waar de bus zich bevindt? Dat kan!
U kunt de bus nu live volgen en opstappen zodra hij bij u in de buurt is.

ALLES OVER DE GRATIS
HOP-ON HOP-OFF BUS.

De Hop-On Hop-Off bus rijdt van maandag t/m zaterdag een vast parcours van één uur. De bus is bedoeld voor alle inwoners en bezoekers van onze plaats. Voor jong en oud, individueel of gezamenlijk, vitaal of minder vitaal: iedereen mag er gratis gebruik van maken, dankzij meerdere betrokken sponsoren.

De bus rijdt ieder uur volgens een vast parcours binnen Heesch. Waar u in- of uitstapt, daar verschijnt de bus ook weer een uur later. De bus stopt doordat u ergens langs het parcours uw hand opsteekt.

Er zijn geen vaste haltes, maar zoals gezegd: de bus legt een vaste route af, en doet dat van ma. t/m za., van 9.00 tot 17.00u.

SPONSOREN

SAMEN MAKEN
WE HEESCH
NÓG MOOIER

Heeft u een idee voor een vrij toegankelijke activiteit in Heesch dat bijdraagt aan de dynamiek van onze woonplaats? Of wilt u iets op gang brengen waarmee het welbevinden van onze inwoners en/ of bezoekers verrijkt wordt? En loopt u momenteel nog vast in de organisatie ervan omdat de kennis, contacten of financiële middelen ontbreken? Neem dan contact op met Stichting Aangenaam Heesch. Vanuit de stichting denken en doen wij graag mee om uw initiatief gerealiseerd te krijgen. Stuur uw reactie dan naar secretaris@aangenaamheesch.nl.

Word nu vrijwillig
chauffeur m/v
op onze Hop-On
Hop-Off bus

De Aangenaam Heesch Hop-On Hop-Off bus rijdt van maandag t/m zaterdag in Heesch. Om 9.00 uur gaat de bus rijden, en om 17.00 uur stopt de ‘werkdag’. Gedurende de twee dagdelen verzorgen vrijwillig chauffeurs de veilige mobiliteit van inwoners en bezoekers van Heesch. Misschien een job voor u. Het rijbewijs B is toereikend.

De bus kan 9 personen vervoeren. Ieder uur wordt dezelfde route afgelegd. U krijgt vooraf duidelijke instructies en u wordt adequaat begeleid.

Meer weten of opgeven? Neem dan contact op met coördinator Jan van Zantvoort via 06 4675 7773 of vanzantvoort@hotmail.com

Stichting Aangenaam Heesch
t.a.v. de secretaris | p.a. Maasstraat 29 | 5384 NE te Heesch | secretaris@aangenaamheesch.nl